Széchenyi Pályázat 2020

Mi az a FullEnergy?

„Missziónk, hogy kiszámítható és magas minőségű energia szolgáltatásunkkal egy példaértékű – környezetére odafigyelő – etikus vállalkozást építsünk, ami őszinte és emberi léptékű cégként pozitív irányba fejleszti környezetét.”

Bővebben
FullEnergy

Sopron Vármegye Makett és Emlékpark

Az emlékmű ünnepélyes felavatásával, szeptemberben ‘újra megnyitottuk’ az alapító Bognár Csaba (1955-2018) emlékére, ‘Sopron Vármegye Makett és Emlékpark’ névre keresztelt kültéri múzeumot és családi parkot, aminek az üzemeltetését kiszerveztük egy ugyan ezt a nevet viselő egyesületbe.

A makettok restaurálása és a park felújítása mellett a teljes arculatot lecseréltük, és vannak még terveink, hogy turisztikai szempontból méginkább vonzóvá tehessük. A park továbbra is ingyenesen látogatható!

“Ahogy ezek az épületek lehetővé teszik hogy sétálgassunk a múltban, a kultúrális hagyatékaink között, emlékeztessenek minket a park alapítójára is, aki mindezt létrehozta, az emlékmű legyen a mementója élete munkásságának, az alkotás derűs szépségének, és az értékteremtés fontosságának”

Amennyiben lehetősége van rá, kérjük támogassa egyesületünket. Köszönjük!

Sopron Vármegye Makett és Emlékpark Egyesület
Számlaszám: 10103386-56568700-01005009
Bank neve: Budapest Bank
Közlemény: Adomány

Sopron Vármegye Makett és Emlékpark
Zöld megoldások

Zöld megoldások

Járműveink megfelelnek a legmodernebb kibocsátási feltételeknek, a veszélyes hulladékot mindig a legnagyobb szigorral kezeltük, egy sikeres pályázatnak köszönhetően a kapuvári létesítményeink tetejét napelemek borítják, és telepítettük az elektromos-autó gyorstöltőinket is. Ahol hasznosnak bizonyulhat a szerepvállalásunk az a hulladék gazdálkodás, a zöld-aktív önkéntes csoportnak több ízben sikerült segíteni elszállíttatni az általuk már kezelhetetlen ipari hulladékot, és nagy népszerűségnek örvendenek a töltőállomásainkon elhelyezett használt sütőolaj gyűjtő konténerek is.

A minden e-autónak megfelelő elektromos gyorstöltők Sopronban és Kapuváron egyaránt telepítésre kerültek, PARKL alkalmazással lehet használni őket (Mennekes gyártmányú 22KW-os AC töltők Type 2-es csatlakozóval rendelkeznek, melyek a plug-in hybrideknek is megfelelő). Használt étolaj gyűjtő konténerek és kommunális hulladék / zöld hulladék STKH zsákok a töltőállomásainkon!