Széchenyi Pályázat 2020

What is FullEnergy?

More
FullEnergy

Sopron Vármegye Makett és Emlékpark

Az emlékmű ünnepélyes felavatásával, szeptemberben ‘újra megnyitottuk’ az alapító Bognár Csaba (1955-2018) emlékére, ‘Sopron Vármegye Makett és Emlékpark’ névre keresztelt kültéri múzeumot és családi parkot, aminek az üzemeltetését kiszerveztük egy ugyan ezt a nevet viselő egyesületbe.

A makettok restaurálása és a park felújítása mellett a teljes arculatot lecseréltük, és vannak még terveink, hogy turisztikai szempontból méginkább vonzóvá tehessük. A park továbbra is ingyenesen látogatható!

“Ahogy ezek az épületek lehetővé teszik hogy sétálgassunk a múltban, a kultúrális hagyatékaink között, emlékeztessenek minket a park alapítójára is, aki mindezt létrehozta, az emlékmű legyen a mementója élete munkásságának, az alkotás derűs szépségének, és az értékteremtés fontosságának”

Amennyiben lehetősége van rá, kérjük támogassa egyesületünket. Köszönjük!

Sopron Vármegye Makett és Emlékpark Egyesület
Számlaszám: 10103386-56568700-01005009
Bank neve: Budapest Bank
Közlemény: Adomány

Sopron Vármegye Makett és Emlékpark
Green Solutions

Green Solutions

Járműveink megfelelnek a legmodernebb kibocsátási feltételeknek, a veszélyes hulladékot mindig a legnagyobb szigorral kezeltük, egy sikeres pályázatnak köszönhetően a kapuvári létesítményeink tetejét napelemek borítják, és telepítettük az elektromos-autó gyorstöltőinket is. Ahol hasznosnak bizonyulhat a szerepvállalásunk az a hulladék gazdálkodás, a zöld-aktív önkéntes csoportnak több ízben sikerült segíteni elszállíttatni az általuk már kezelhetetlen ipari hulladékot, és nagy népszerűségnek örvendenek a töltőállomásainkon elhelyezett használt sütőolaj gyűjtő konténerek is.

A minden e-autónak megfelelő elektromos gyorstöltők Sopronban és Kapuváron egyaránt telepítésre kerültek, PARKL alkalmazással lehet használni őket (Mennekes gyártmányú 22KW-os AC töltők Type 2-es csatlakozóval rendelkeznek, melyek a plug-in hybrideknek is megfelelő). Használt étolaj gyűjtő konténerek és kommunális hulladék / zöld hulladék STKH zsákok a töltőállomásainkon!