Széchenyi Pályázat 2020

Mi az a FullEnergy

„Missziónk, hogy kiszámítható és magas minőségű energia szolgáltatásunkkal egy példaértékű – környezetére odafigyelő – etikus vállalkozást építsünk."

A FullEnergy (Full-Sopron Kft.) immár 25 éve az észak-nyugati régió meghatározó szereplője az üzemanyag-kereskedelemben, töltőállomások üzemeltetésében és logisztikában. Éves forgalmazott mennyiségünk meghaladja a 20 millió litert, termékeinket pedig elsősorban az OMV-től szerezzük be, - méghozzá külön engedéllyel és egyedülálló módon, közvetlenül Ausztriából, a garantált minőségért cserébe vállalva az ezzel járó bonyodalmakat. A megújuló energia üzletágunk idén kezdte meg a működését, elsősorban napelemek telepítésével foglalkozunk.

„Missziónk, hogy kiszámítható és magas minőségű energia szolgáltatásunkkal egy példaértékű – környezetére odafigyelő – etikus vállalkozást építsünk, ami őszinte és emberi léptékű cégként pozitív irányba fejleszti környezetét.” 

A vállalkozást - édesapánk - Bognár Csaba alapította, nővéremmel, Annamáriával a kezdetektől mellette dolgoztunk. A FullEnergy márkanevet 2010-ben vettük fel, és szerettük volna megőrizni relatív függetlenségünket a multinacionális óriáscégektől. A nélkülözhetetlen szakmai tapasztalatokat Halászné Jerkó Éva, Vasi Csaba, Németh Imre, azaz a cég menedzsmentje biztosította számunkra. Csapó Péterrel, - aki 2019 januárjában csatlakozott hozzánk mint operatív cégvezető -, már óvodás korunk óta barátok vagyunk, de a barátságon kívül osztozunk a szakmai elhivatottságban és az üzleti értékrendben is.

Miközben hűek maradunk a cég negyedszázados értékeihez, a saját elképzeléseinket is érvényesíteni szeretnénk. Szerintünk fontos, hogy egy vállalkozás jól szervezett, átlátható, fejlődőképes, és emberbarát legyen. Büszkék vagyunk vásárlóinkra, partnereinkre, munkatársainkra, és folyamatosan keressük a továbbfejlődés lehetőségeit. A tudatos társadalmi szerepvállalás, részvétel a környezetünk életében és fejlesztésében pedig nem holmi önzetlenség, hanem megtisztelő kötelesség. 

Bognár CsabaPartnereink

FullEnergy