Széchenyi Pályázat 2020

RENDKÍVÜLI KÖZLEMÉNY (2022.08.18)

A FullEnergy töltőállomásai Augusztus 19-20.-án is nyitva lesznek, de támogatjuk a Független Benzinkutak Szövetségének törekvéseit, a töltőállomásainkon módosultak a limitek: jelenleg 30 liter.

Az utóbbi két hétben 20 literes korlátozást kényszerültünk bevezetni a hiányos ellátás miatt, ennek az volt az előnye, hogy folyamatosan ki tudtunk szolgálni minden hozzánk betérő vendéget. Eddig soha nem kerültünk olyan helyzetbe egyetlen percre sem, hogy ez ne történt volna meg. Úgy tűnik, hogy ezt a korlátozást fel tudjuk emelni 30 literre, és a jövőben szeretnénk tovább emelni ezt, ezzel viszont nagyobb rizikót vállalunk, de mindent megteszünk a folyamatos ellátás érdekében! 

Több fórumon olvasható volt, hogy az augusztus 19-20 hétvégén sok benzinkút zárva lesz, mivel a független benzinkutaknak beígért támogatás nem került kiírásra júliusban és augusztus hónapban sem. Ezt a kezdeményezést a Független Benzinkutak Szövetsége indítványozta. A FullEnergy NEM zár be ezen a hétvégén sem, nyitva leszünk, ezzel együtt természetesen egyetértünk a Független Benzinkutak Szövetségének álláspontjával. Kútjaink lokációja (mindegyik frekventált területen található), és törzsvendégeink magas száma miatt nem szeretnénk kellemetlen helyzetbe hozni az ünnepi hétvégén senkit, aki minket választ.  

Várjuk továbbra is Önöket, mindent megteszünk a folyamatos ellátás érdekében ebben a nehéz helyzetben is.