Széchenyi Pályázat 2020

Rendkívüli Közlemény

A hatósági ár minket is nehéz helyzetbe hozott, jelenleg drágábban vesszük az üzemanyagot, mint ahogy értékesíteni tudjuk, azonban ez nem jelenti azt, hogy veszélyben lenne a vállalkozásunk.

Semmilyen befolyásunk nincs a körülményekre, ezért az álláspontunkat szükséges napról-napra felülvizsgálnunk. Egy dolgot biztosan tudunk: dolgozni szeretnénk. A jelenlegi állás szerint:

❗ Nem zárunk be és nincs mennyiségi korlátozás

❗ Nem kérjük a vendégeinket arra, hogy máshol tankoljanak, ha tehetik alkalomadtán vásároljanak prémium (98 és Dízel) üzemanyagokat, amennyiben támogatni szeretnének minket

▶️ Készültünk az idei évre, és nem így szerettük volna bejelenteni: cégünk a FullEnergy illetve a Full-Sopron Kft. 25 éves. Sokat hezitáltunk, mégis hogyan ünnepeljünk amikor épp veszteségesek vagyunk? 
Örököltünk egy mentalitást - nemcsak egy céget, ami arra tanít minket, hogy méltósággal kell menni tovább a megkezdett úton.

▶️ Úgy döntöttünk, emelt fővel és kötelességtudattal - nem panaszkodással - szeretnénk az előttünk álló időszakot végigcsinálni. Köszönjük szépen ezt a negyed századot partnereinknek, vásárlóinknak és legfőképp a kollégáinknak. Reméljük nem ez lesz az utolsó születésnapunk! Legyenek a partnereink mindebben, izgalmas év lesz.

Bognár Csaba és a FullEnergy munkatársai