Széchenyi Pályázat 2020

FullEnergy Napelem - Elindítjuk megújuló energiaforrásokkal foglalkozó üzletágunkat!

25 éve végezzük tevékenységünket az energiaszektorban. Vállalkozásunkat mindig az innovatív szemléletmód és a jövőbe tekintés jellemezte. Egy új korszak kezdődött el a FullEnergynél!

Az energiához értünk.

Álszent lehet egy, főként a fosszilis energiahordozókkal foglalkozó vállalattól az a kijelentés, hogy szeretnénk a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot magunk mögött hagyni?

Nem!

A klasszikus üzemanyagok még évekig a gazdaság és a mindennapi életünk szükséges velejárói lesznek. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy nélkülük nem tudnak dolgozni a mezőgazdasági gépjárművek, a fuvarozással foglalkozó vállalkozások, de sok esetben mi sem tudnánk eljutni a munkahelyünkre 2022-ben.

Új irány

Üdvözöljük azon technikai fejlesztéseket, amelyek még zöldebbé teszik a világot. Soproni és kapuvári töltőállomásainkon egyaránt megtalálhatóak az elektromos autó töltő berendezések. Kapuvári létesítményeink tetejét már napelemek borítják és látják el megújuló energiával! Saját járműveink megfelelnek a legmodernebb kibocsátási feltételeknek.

Az energia nem vész el, csak átalakul!

Hosszú tervezés, rengeteg háttérmunka és felkészülés előzte meg, hogy 2022 májusától elindítottuk a napelemekkel foglalkozó üzletágunkat. Nem adtuk alább annál a szintnél, amit a 25 éves fennállásunk alatt folyton szem előtt tartottunk: első osztályú szolgáltatás, ugyanilyen színvonalú termékekkel. Vállaljuk lakossági és céges napelemek teljeskörű telepítését. Weboldalunkon létrehoztunk egy kalkulátort, aminek segítségével könnyedén el tudjuk készíteni az Ön egyedi ajánlatát. Természetesen vállalkozásunkkal pályázatok keretében is lehetősége van a napelemes rendszerek telepítésére.


A kalkulátorhoz kattintson ide. 


Köszönjük, ha a jövőben nem csak kutjainkon, hanem az Ön napelemes rendszerének telepítésével is megtisztel minket bizalmával!